Nyt senhøsten i hagestue

Vår ambisjon i Hobbydrivhus er å gi deg som kunde en naturlig samlingsplass i hagen og som lar deg forlenge hagesesongen med flere måneder! Vi kan garantere at en hagestue vil bli høydepunktet i ditt hjem. Med en lekker hagestue kan du skape den perfekte oasen du er ute etter. Hagestuen fungerer suverent som et møtested for deg og dine kjære. Nyt en kopp kaffe i en stille morgenstund, eller et glass vin i kveldssola sammen med gode venner. Her kan du altså ha fine kvelder med dine kjære, lese en bok, eller rett og slett bare slappe av med god samvittighet. Alt ligger tilrette for mange koselige stunder når du tar i bruk en moderne hagestue. Hagestuen er det optimale stedet for gode samtaler og gode minner. I en hagestue kan du også til alle tider være omringet av vakre planter og blomster. Derfor kan vi med hånden på hjertet si at en hagestue vil lysne opp ditt uteområde.

Vi jobber hardt og stødig for å skape solide og vakre hagestuer, samtidig som vi er stolte av vår utmerket kundeservice. Hvis du er på utkikk etter å kvikke opp hagen, har du definitivt kommet til riktig sted!

Du vil raskt merke forskjellen på vår standard sammenlignet med andre og mer rimelige alternativer. Det blir som regel rimeligst å kjøpe en ordentlig hagestue én gang fremfor å måtte fornye hagestuen ved jevne mellomrom. Hos oss finner du en hagestue som tåler norske værforhold. Vi kan stolt vise til vår 5 års værgaranti  som dekker vind opp til orkan styrke. 

Selv med robust konstruksjon vil hagestuen oppleves som luftig og romslig når det er ståhøyde langs veggene. Dette gjør det enklere å utnytte arealet. 

Royale Cube - stilfull setting for det gode liv

Royale Cube-serien er det naturlige valget for deg som ønsker en hagestue med kvalitet og lekkert design. 
Royale Cube anerkjennes for sitt moderne design med med valmet tak og har en stabil og lettvint innfesting av platene. Klem platene fast med kraftige aluminiumslister som skrues på plass med rustfrie stålskruer på 1-2-3!
 
Hobbydrivhus.no har siden starten i 2004 vært en av landets største aktører på drivhusmarkedet, en posisjon vi har oppnådd gjennom høy kvalitet, lav pris, gode garantier og god kundeservice.

Utover dette er vi suverene på kvalitet når vi mener at en hagestue skal kunne håndtere det barske klimaet vi har her til lands, spesielt om vinteren.

Hos oss i Hobbydrivhus.no er det ingen fordyrende mellomledd, bare Norges laveste priser på kvalitetsdrivhus, levert direkte hjem til deg! Vi har opp gjennom årene opparbeidet oss en rekke gode kundeforhold i hele Norge. Slik forsikrer vi oss om at du får tak i de beste veksthusene tilgjengelig og den beste servicen mulig, slik du fortjener.

Du er hjertelig velkommen til å benytte deg av vår fagkunnskap dersom du er usikker på hvilken hagestue som egner seg best for ditt ønske. Vi trenger kun enkle stikkord for å kunne veilede deg til rett hagestue!