Solide og moderne lysthus

Hos oss i Hobbydrivhus finner et rikelig utvalg av moderne lysthus og med den kvaliteten du og det norske klimaet krever. Våre lysthus er anerkjent for sin kvalitet og styrke i konstruksjonen i tillegg til sine muligheter for enkel montering på alle underlag. Et lysthus er en investering i din egen trivsel!

Kos med familie og venner

Et lysthus er det perfekte stedet for å tilbringe sene kvelder med familie og venner, både på vinteren og sommeren. Lysthus er det optimale stedet for gode samtaler, gode mat og drikke, og selvfølgelig masse kos og varme. Arranger en artig spillekveld, god middag, eller bare en trivelig kveld med gode venner i lysthuset. Vi garanterer at det blir en kveld alle kommer til å huske og gledes av. Vi er her for å hjelpe deg skape gode minner!

Hos oss i Hobbydrivhus.no finner du et lekkert og rikelig utvalg av lysthus. Vi blir overrasket dersom du ikke finner noe du liker!

Lysthus med alt tilbehør

Våre lysthus har takrenner og nedløpsrør, og ekstra forsterkede vinkelbeslag i hjørnene. 
Lysthusene leveres med doble dører, polykarbonat i tak og med 4mm herdet sikkerhetsglass i veggene. Hos oss i Hobbydrivhus.no finner du alt av nødvendig tilbehør for et moderne og velfungerende lysthus. Royale lysthusene våre er konstruert i Værklasse 3 og har værgaranti inntil orkanstyrke (33 sekundmeter).

Mange fornøyde kundeforhold av lysthus

Vi har siden 2004 konstruert lysthusene selv basert på praktisk erfaring og tilbakemeldinger fra våre kunder. Slik forsikrer vi oss om at du får tak i de beste lysthusene tilgjengelig og den beste servicen mulig, slik du fortjener. I dag har vi opparbeidet oss en rekke gode kundeforhold i hele Norge, og anerkjennes for vår enkle filosofi med lysthus i topp kvalitet, rimelig pris og best kundeservice. For å oppnå best resultat, er det viktig å investere i et lysthus med god kvalitet. Da kan du forsikre deg om at lysthuset varer lenge og fungerer som et godt sted for å skape gode minner med dine kjære.

Når alt kommer til alt, er det kvaliteten som er viktig. For å ha best mulig forutsetning for mange hyggelige stunder er det viktig at lysthuset fungerer optimalt. Derfor er vi langt over gjennomsnittet opptatt av kvalitet i alle ledd.

Vi oppfordrer deg til å sammenligne våre lysthus med de andre lysthusene på markedet. Legg spesielt merke til at vi kun benytter rustfrie stålskruer på alle modeller. Det er ikke for å skryte at vi ønsker at du sammenligner, men du vil bli overrasket over de store forskjellene. Stadig flere nordmenn blir klar over dette når de mislykkes med sitt første kjøp av lysthus. Unngå denne nybegynnerfeilen.

Vi jobber hardt for å skape solide og vakre lysthus for din hage, samtidig som vi er stolte av vår utmerket kundeservice. Du kan trygt benytte deg av vår fagkunnskap dersom du usikker på hvilket lysthus som egner seg best for ditt behov! Vi setter pris på å dele vår fagkunnskap med engasjerte og målbevisste kunder.