Dyrke egne tomater

Stadig flere nordmenn ønsker tilgang til autentiske råvarer i sin husholdning. Tomater er kanskje nordmenns favoritt grønnsak og kan brukes til det meste. Erfaringsmessig vil et drivhus gi tomatene den varmen den behøver for å kunne blomstre optimalt. Et drivhus vil også gi perfekte forhold for agurk og paprika.

Dyrke tomater er en miljøvennlig hobby

Vi lever i dag i et bruk og kast samfunn, der vi er i stor grad avhengig av leverandører og produsenter fra andre land. Det mest optimale for miljøet er om man tar noen steg tilbake i historien. Vi må bli mindre avhengig av eksterne produsenter og mer avhengig av egen produserte råvarer. Med våre lekre drivhus av høy kvalitet kan du også dyrke dine egne tomater, framfor å kjøpe tomater på butikken som er fraktet over fra alle verdens deler. Med et drivhus i hagen trenger du bare spasere ut i hagen for å håndplukke dine egne dyrket tomater. Du slipper rett og slett den kjipe turen til butikken.

Selve opplevelsen med å dyrke sine egne tomater er autentisk nok i seg selv, men den gode smaken skader ikke heller. Å dyrke egne tomater er rett og slett godt for miljøet, matlaging og sjela.

Hos oss i Hobbydrivhus finner du et rikelig utvalg av drivhus og som garantert vil hjelpe deg med å bli selvforsynt med friske og saftige tomater. I vårt sortiment vil du også finne veggdrivhus for deg som ønsker ferske tomater på eksempelvis balkongen.

Plassering av drivhus er viktig for tomatene

Som spesialist på drivhus anbefaler vi deg å tenke deg nøye igjennom hvor du ønsker å plassere drivhuset. Optimalt sett bør drivhuset plasseres i vandrende skygge. Da vil du også unngå en annen kjent nybegynnerfeilene ved å vanne for ofte for å kompensere sterk sol. Tomater er avhengig av å tørke litt mellom slagene. For mye vann vil resultere i at du drukner røttene og brenner bladene. Viktig informasjon om dyrking av egne tomater og andre grønnsaker og planter hjelper vi deg selvfølgelig med i Hobbydrivhus.

Helt siden starten i 2004 har vi bistått det norske folket med løsninger som muliggjør dyrking av tomat, agurk og paprika. Vårt geniale festesystem for platene er markedets i særklasse beste, og våre drivhus er bygget for å tåle barskt norsk klima, år etter år!

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon vedrørende våre drivhus!