Dyrke egne tomater

Stadig flere nordmenn ønsker tilgang til autentiske råvarer i sin husholdning. Tomater er kanskje nordmenns favoritt grønnsak og kan brukes til det meste. Erfaringsmessig vil et drivhus gi tomatene den varmen den behøver for å kunne blomstre optimalt. Et drivhus vil også gi perfekte forhold for agurk og paprika.

Hos oss i Hobbydrivhus finner du et rikelig utvalg av drivhus og som garantert vil hjelpe deg med å bli selvforsynt med friske og saftige tomater. I vårt sortiment vil du også finne veggdrivhus for deg som ønsker ferske tomater på eksempelvis balkongen.

Plassering av drivhus er viktig for tomatene
Som spesialist på drivhus anbefaler vi deg å tenke deg nøye igjennom hvor du ønsker å plassere drivhuset. Optimalt sett bør drivhuset plasseres i vandrende skygge. Da vil du også unngå en annen kjent nybegynnerfeilene ved å vanne for ofte for å kompensere sterk sol. Tomater er avhengig av å tørke litt mellom slagene. For mye vann vil resultere i at du drukner røttene og brenner bladene.

Helt siden starten i 2004 har vi bistått det norske folket med løsninger som muliggjør dyrking av tomat, agurk og paprika. Vårt geniale festesystem for platene er markedets i særklasse beste, og våre drivhus er bygget for å tåle barskt norsk klima, år etter år!

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon vedrørende våre drivhus!