Kundebilder

Send gjerne inn bilder av ditt eget drivhus!
 
1. Februar 2022 fikk vi en hyggelig melding fra Reidar, som bor i nærheten av Dyrvik, ytterst på Frøya:
 
Hei. Dere satte opp lysthus for oss for par år siden.
Nå har vi i løpet av en uke opplevd to perioder med sterk storm og orkan i kastene. Livsfarlig å oppholde seg ute.
Mye skade oppsto, men jeg må si jeg er imponert over kvaliteten på lysthuset som sto imot selv de hardeste vindkastene. Uten noen form for skade. Mvh Reidar på Frøya
 


 
 
 
Vi får hvert år mange utrolig hyggelige julehilsener fra fornøyde kunder. Her er et flott bilde fra Haugesund som vi fikk i desember 2019:
 
 
Vi har fått en hyggelig mail fra Bærum, hvor det står:
 
Hei på dere!
Da er rampen på plass, gulvet lagt og ovnen står og varmer. Dette blir en fin plass i juletida og årene fremover.
God førjulstid!
Mvh Bekkestua Omsorgsbolig
 
 
  
 
 
Vi har fått en utrolig hyggelig mail og fine bilder fra Knut Arvid på Karmøy:
 
Hei, her er en liten hilsen fra oss med tilbakemelding til dere på Lysthuset som ble kjøpt i september i fjor.  Det har vært lagret i garasjen i vinter i påvente av at jeg skulle ha sette det opp når jeg skulle pensjonere meg fra 1. mai 2019. Iveren etter å komme i gang ble imidlertid for stor, slik at jeg gikk i gang med grunnarbeidet tidlig i april og hadde huset ferdig oppsatt like over påske. Etter å ha benyttet vinteren til å lese gjennom monteringsanvisningen en del ganger gikk monteringen raskt og uten problemer. Det var ingen problemer underveis. 

Jeg er imponert over kvaliteten på hele huset. Profiler, vinduer, tak og sammenføyninger stemmer perfekt. Huset virker veldig solid og er flott å se på både innvendig og utvendig.  Det gjør brukeropplevelsen ekstra god. Som du kan se gjorde jeg meg litt ekstra flid med gulvet, det har jeg ikke angret på. Det understreker husets konstruksjon og legger til i helheten. 

Vi har fått utrolig mange positive tilbakemeldinger fra familie, venner og naboer på lysthuset. Plasseringen er på en fin utsiktsplass nedenfor huset, med utsikt til Karmsundet, Norges mest trafikkerte skipsled.  Den het tidligere Nordvegen og var med på å gi Norge sitt navn. Karmsund bro, som vises på noen av bildene, forbinder Karmøy med fastlandet og Haugesund.  

Plattingen med utsiktsplassen der lysthuset er plassert har vi hatt i rundt 10 år. Sommerværet her på Karmøy påvirkes i stor grad av nærheten til Nordsjøen. Derfor har plassen blitt mye mindre brukt enn det vi hadde håpet. Da er det flott å ha fått et så fint lysthus på denne plassen. Vi sitter der nesten hver dag og nyter livet. Vi har satt inn noen nyttevekster som tomat, agurk, sitrontre og paprika. Det er koselig å stelle med, men først og fremst er det til hygge av avslapping vi har huset. Vi har lagt inn strøm og vann, slik at vi kan benytte det også på kjølige dager og kvelder.  Innlagt vann gjør det enkelt å vanne plantene. 

Alt i alt betrakter vi dette som en av de beste investeringene vi har gjort med hus og hjem. Vi kan gi våre beste anbefalinger til andre som vurderer en slik anskaffelse. 
Hilsen 
Knut Arvid
 
Hobbydrivhus takker for flotte bilder og hyggelig tilbakemelding!
 
 
 
 
 
 
 
Asbjørn og Ann Kristin fra Egersund ble 23.september 2015 omtalt i en reportasje i Dalane tidende, se så fint de har fått det:
 
 
 
 
 
 
 
I 2012 leverte vi et 14,5 kvm drivhus med grønn lakk til et arrangement på kongsgården på Bygdøy. Her kan du lese om dette, og se bilder av drivhuset: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi har fått en hyggelig mail fra Per og Hanne fra Stabekk:
 
" Hei, Jeg monterte Royale 9.8m2 før sommerferien og gjorde det utvendige ferdig etter sommerferien. Vi er godt fornøyd med drivhuset vi kjøpte hos dere, og vi gleder oss til neste år med dyrking av diverse grønnsaker. Vedlegger noen kommentarer til monteringsanvisningen som du kan ta med etter behov. Startet med å grave vekk plenen. 8 hull til støpesøyler ble boret med jordbor (kjøpes billig på Jula). 15 cm plastrør til støping (kappes i riktig lengde) får man gratis på teppebutikker (Teppeland). La på duk og stein/singel før bunnramme ble støpt fast. Etter at drivhuset var ferdig montert la jeg betongstein utvendig langs kanten. Plenen ble justert litt opp og ned for å få ca lik høyde rundt. Vedlegger også noen bilder."
 
 
Hobbydrivhus takker for hyggelig tilbakemelding og fine bilder!
 
 
 
Vi har fått en mail fra Vidar i Haugesund som forteller at de er meget fornøyd og gleder seg til neste sesong:
 
 
Hobbydrivhus takker for fint bilde og hyggelig tilbakemelding!
 
 
 
 
 
Vi har fått dette brevet fra Lene på Hønefoss:
 

Mottok lysthus 2.5. (2014) Huset stod ferdig på platting i beg av juni. I dag er huset i full drift og den første agurk er høstet. Koser meg veldig i lysthuset, hvor jeg både har stoler, bord og ikke minst en gammel hammock.

Takk for flott hus

Mvh Lene 

Vi takker for flotte bilder!
 
 
Vi har fått en liten hilsen fra vinteren 2013 i Tromsø: 
"Hei, legger ved et bilde av drivhuset Luxus på 8,5 m2 (litt vanskelig å se kanskje) som har greid seg gjennom hele vinteren her i Tromsø - høst og vinterstormer og sinnsykt snøfall. Jeg har måket det frem i dag, men som man ser så tåler det mye. 10mm tykke kanalplast plater. Dette er altså 1 april - våren er ikke akkurat like rundt hjørnet! Har store forventninger for våren og sommeren - hvis den kommer :-) Mvh Lena"
 
Vi takker for stemningsrapporten og håper våren kommer snart :-)
 
 
 
 
 
Vi har fått noen fine bilder fra Line fra Deknepollen:
 
 

Hun skriver: 

Under orkanen Dagmar høsten 2011 var det store matrielle skader i distriktet. Naboen vår fikk store materielle skader på taket sitt, de hollandske taksteinene ble flerret av og pipen stod på halv åtte. Mange båter slet seg, trær veltet og vi var uten strøm i flere dager.

Det utrolige var at drivhuset vårt ikke hadde NOEN skader i det hele tatt, det har stått gjennom 3-4 orkaner denne vinteren og betvitner veldig høy kvalitet.

Hobbydrivhus takker for fine bilder og rosende ord! 

 

Hobbydrivhus har fått et brev fra Jæren hvor det står:

"Nå er vi ferdige med å montere drivhuset, og vi er veldig fornøyde med resultatet. Denne sommeren blir det nok mest brukt som lysthus - mens vi gleder oss til å så frø og drive fram planter til neste år.

Jeg legger ved noen bilder, slik at du kan få se hvordan det tar seg ut. Vi angrer IKKE på at vi valgte grønnlakkert og med glass i sidene. Det siste gir en mye mer kontakt med hage og omgivelser, og huset glir også finere inn på tomta."

Hobbydrivhus takker for fine bilder!

 

 

 

 

Stig fra Inderøy kjøpte lysthus fra oss i 2007, og han har sendt et bilde av sin fantastisk flotte hage, her er det lett å bli inspirert (og litt misunnelig :-)

Han skriver: Oversender ett høstbilde fra Småland i Inderøy kommune. (Nord-trøndelag) 

Herlig å nyte årstidene i lysthuset med utsikt over karpene i dammen. Her ett høstbilde fra begynnelsen av oktober 2009.
 
Hobbydrivhus.no takker for utrolig flott bilde!
 
 
 
 
Fra Atle i Stongfjorden har vi fått et bilde med julestemning fra jula 2012! Her er det kos i hagen med lyssatt Lysthus 13 Deluxe og tilhørende massasjebad i snøen! Hobbydrivhus takker for et flott bilde!
 
 

 

 
 
Bengt fra Herre kjøpte lysthus fra oss i 2011, vi har fått noen flotte bilder og følgende tilbakemelding fra ham:
 

"Vi satte opp vårt lysthus 13 koksgrå i midten av mai i år. Nå, (midten av juli) høster vi krydderurter, agurker og tomater. Og ikke minst nyter vi kjølige sommerkvelder der med te og stearinlys - uansett vær. 

Takk! "
 
Hobbydrivhus takker for fine bilder!
 
 

 

 

Vi har fått en hyggelig mail fra Sigve på Rennesøy som kjøpte lysthus 13 i 2012: 

 

 

Her står det:

"Hei.Sender noen bilder fra vårt lysthus 13 kvadrat som vi er kjempefornøyd med.Lysthuset ble kjøpt 2012 og er romslig og fint.Takk og for god service ved spørsmål. Har og anbefalt Hobbydrivhus til andre som har tenkt å kjøpe på Rennesøy."

 

Hobbydrivhus takker for ros og anbefalinger og fine bilder!

 
 
 
 
Så et bilde av et Lysthus Deluxe 13:
 
 
Einar i Skudeneshavn skriver at han er kjempefornøyd med resultatet. Einar har en veldig koselig og skjermet hage midt i Skudeneshavn, og lysthuset er midtpunktet i hagen.Bildene er fra 2009.
 
Hobbydrivhus takker for fine bilder!
 
 
 
Vi har fått en hyggelig mail fra Randi og Sigmund som kjøpte Luxus drivhus på 12,5 kvm høsten 2011:
 

Hei 

Vi er så godt fornøyd med det nye drivhuset vårt at vi ville sende dere et par stemningsbilder. Høsten er nå kommet i hagen her oppe i Drivdalen,, men inne i drivhuset er det fortsatt full sommer og det kommer det til å være lenge ennå. Vi har innlagt vann og 3-fas strøm, så nå har vi både radio og varme og koser oss veldig. 

Takk for en flott opplevelse! 

 

Vennlig hilsen 

Randi og Sigmund
 
 
 
Hobbydrivhus takker for fine bilder!
 
 
 
 
Vi har fått en mail med flotte bilder fra Egersund høsten 2010, John skriver:
 
Da har jeg brukt Lysthuset mitt i ca 1 mnd og er veldig godt fornøyd. Jeg har hatt mange på besøk som har sett på bygget og alle har uttrykt begeistring for dette!
 
 
 
Hobbydrivhus takker for flotte bilder!
 
 
 
 
 

Dette bildet har vi fått fra en hyttegrend på vestlandet som skriver:
"Da vi bygget oss en utendørs badestamp, fant vi fort ut at hyggen ikke var like stor når blæsten og regnet satte inn på vestlandet. Vi gikk derfor til innkjøp av et lysthus som vi fant på deres nettsider. Vedlagt følger et par bilder med resultatet. Så nå kan vi vestlendinger kose oss med stampen hele året!"

Hobbydrivhus.no takker for fine bilder!

(Hyttegrenden har et Lysthus 13 kvm med glass fra 2005, våre lysthus kom i en enda kraftigere utførelse i 2008)
Dette bildet er sendt inn av Øyvind fra Vatne som skriver:

"Hei, sender vedlagt blide av vårt nye drivhus/lysthus.
Dette må være den beste investeringen vi har gjort. Her blir det tomater, 
agurker, paprika og kanskje en liten drueplante litt utpå sommeren. 
Vanningsanlegget fungerer også bra."

Mvh Øyvind 

Vi takker for et flott bilde i fine omgivelser, det er ikke vanskelig å forestille seg at man her kan få mange fine stunder.

(Øyvind har et Lysthus 13 kvm med glass kjøpt i 2005, Lysthus 13 kom i en kraftigere utførelse i 2008)

 Fra Åsmund fra Svortevik har vi fått et hyggelig brev med bilder av hans Lysthus på 10 kvm. Han skriver bl.a:

"Vi har kost oss mye i huset allerede. Instruksjonene var greie og lett å forstå. Det er allerede flere som har vært innom og blitt mektig imponerte av lysthuset."

Åsmund har laget en kjempeflott treplatting inne i lysthuset, legg spesielt merke til det elegante foringsbordet innvendig i sokkelen. Åsmund har også en av de fineste hagene på Vestlandet og har hatt drivhus i mange år. Vi takker for flotte bilder og positive kommentarer.
(Bildet er fra 2006, Lysthus 10 kom i en kraftigere utgave i 2008)

 

 


 

Roger fra Sundebru var en av de første som satte opp et drivhus i vår Luxus serie i 2006. Han forteller at han er svært fornøyd med den solide konstruksjonen, og at drivhuset var svært greit å montere. Monteringen gikk unna på 1 dag.

Vi takker for positive kommentarer. ( Rogers nabo har nå også kjøpt et Luxus drivhus..)

 

 


 

Kjell og Kristine fra Hernes kjøpte Lysthus 13 hos oss på hagemessen på Lillestrøm i april 2006.

Nå har de sendt oss et flott bilde av en koselig møteplass i hagen. Her kan man sitte ute i kjølige høstdager uten å fryse.

Hobbydrivhus.no takker for et fint bilde.

(Lysthus 13 kom i en kraftigere utgave i 2008)

 

 

 

 

 

 

Trond fra Løten har en imponerende samling av pelargonia og er aktiv i pelargonium foreningen. (Som forøvrig har noen flotte hjemmesider, se her)

Han har klart å skape en sydeuropeisk rustikk følelse i inngangspartiet til huset sitt, med drivhuset som en integrert og naturlig del av utemiljøet. Her har man snarere følelsen av å være i Syd-Frankrike enn på Hedmarken..

Han forteller at han er svært fornøyd med resultatet, noe som er lett å forstå når man ser bildene. Legg spesielt merke til den flotte arbeidsplassen han har laget til i midten av drivhuset, her kan man kose seg med en kaffekopp mens man pusler med plantene.

Hobbydrivhus.no takker for fine bilder!

(Trond har et Luxus 12,5 kvm)

 

Dag fra Østfold har sendt flotte bilder av drivhuset sitt om natten, se hvor fint det lyser opp i hagen!

Hobbydrivhus.no takker for fine bilder.

 

Øyvind og Kirsten fra Kvernaland skriver bl.a:

"Hei, Jeg har nå montert mitt lysthus over boblebadet på hytta i Lyngdal, det ble et bra resultat." 

"Takker ellers for meget god service! Jeg skal anbefale dere og deres produkter til alle venner og kjente! "

Hytta til Kirsten og Øyvind har en flott beliggenhet høyt og fritt i terrenget så det er ikke vanskelig å forestille seg at det her blir mange fine stunder i boblebadet.

Øyvind og Kirsten har et 13 kvm lysthus kjøpt i 2008.

Hobbydrivhus.no takker for fine bilder!

 

Arne fra Lier har sendt bilder av gulvet i lysthuset sitt. Se for et flott gulv han har laget! Dette har nok tatt noen timer, men så ble jo resultatet deretter også. Det gir også god plass til planter langs kanten av lysthuset.

Arne har et 10 kvm lysthus.

Hobbydrivhus.no takker for fine bilder! 

 

 

 
Lysthusene kan brukes til så mangt, noe dette bildet fra en stor kunstutstilling i Haugesund viser. De skriver:

"For et kunstprosjekt i forbindelse med Stavanger2008, bestilte vi et drivhus for ca 2 måneder siden (Lysthus 6,5 kvm, plexiglass). Jeg sender dere bilder av prosjektet som ble realisert med drivhuset deres (prosjekt Trimadonna, fra kunstnerne Jannicke Lie, Gisle Harr og Anders B. Wittusen). Prosjektet ble en kjempe suksess i Haugesund, og det ble vist på NRK Rogaland, og i pressen fra Haugesund regionen og fra Stavanger."

Hobbydrivhus.no er imponerte over kunstnernes kreativitet, og takker for fine bilder.

 

Det er også mulig å lakke drivhuset sitt selv i den farge man ønsker, som dette bildet viser:
 
 
Anita og Olav valgte å lakke sitt blanke Luxus 10,5 i sort farge, og resultatet ble riktig bra!
De skriver: Her er noen bilder av vårt drivhus i sort, vi ble veldig fornøyd med resultatet!
 
Hobbydrivhus takker for bildene av dette flotte drivhuset!
 
 
 
 
 
 
Fra Rolf Herman i Askim har vi fått følgende mail i april 2011:
 
 
Hei! Her kommer et par bilder fra drivhuset vårt, som viser at det glir godt inn i hagen. Det har blitt ganske så flott og vi er skikkelig stolt av det. Kos dere med bildene.
 
Mvh
Rolf Herman
 
 
Vi takker så mye for fine bilder! Rolf Herman har et Lysthus 13 kvm som han kjøpte i 2009.
 
 
 
 
 
 
Sigmund fra Oppdal har sendt oss bilder av sitt Luxus 12,5 kvm drivhus høsten 2011. Han skriver at monteringen gikk helt greit og at han er godt fornøyd med resultatet.
 
Hobbydrivhus takker for fine bilder!